Wedstrijdverslag S.P.S. E2 - Nieuw Borgvliet E2

S.P.S. E2 - Nieuw Borgvliet E2 (competitie)

Mooie overwinning S.P.S. E2

We spelen vandaag thuis tegen de E2 van Nieuw Borgvliet. Van de E1 mogen we Artjan Feytel lenen, omdat de E1 was afgelast. We gaan van start en gelijk zijn de bedoelingen van S.P.S. duidelijk. S.P.S. gaat vol in de aanval en na drie minuten scoort Tiemo op aangeven van Artjan de 1-0. Borgvliet is een gevaarlijke ploeg, maar onze mandekkers Milan en Mathijs geven geen krimp. Dan komt Joeri erin en na een mooie actie stuurt hij Tiemo weg en hij scoort knap de 2-0.

1

Foto 1: Naud.

2

Foto 2: Casper.

Het is een aantrekkelijke wedstrijd met aanvallen over en weer. Maar we staan goed, en spelen goed over en onze vleugelspelers Naud en Noah krijgen veel ruimte. En dan krijgt Tiemo de bal aangespeeld en met een bekeken schot, prikt hij de bal van afstand in de verre hoek 3-0. Dat is dus een rasechte hattrick. En dan is het rust.

3

Foto 3: Milan.

Mustafa geeft aan dat we goed staan te voetballen en dat we spelen als een team. Maar dat we wel moeten blijven opletten. En heel mooi moment is ook dat het team in de kleedkamer, Milan een compliment geeft voor zijn goede spel!

4

Foto 4: Noah.

De tweede helft gaat van start. Jan Deij komt assisteren, omdat Anco even andere taken te vervullen heeft. En de bedoeling van Borgvliet is meteen duidelijk. Ze gaan vol in de aanval  en we komen onder druk te staan. Mascha moet een aantal reddingen verrichten. Dan gaat Tiemo ervandoor, en hij wordt neergehaald in het strafschopgebied, PENALTY!!. Artjan neemt deze maar hij mikt op de lat, maar dat kan gebeuren.

5

Foto 5: Joeri.

6

Foto 6: Mascha.

Hierdoor is S.P.S. even niet wakker en we krijgen de bal niet weg, Nieuw Borgvliet scoort 3-1. De begeleiders geven aan dat we niet moeten verslappen. Dan volgt de mooiste aanval van de wedstrijd: Mascha schiet uit naar Naud, Naud speelt over naar Casper. Casper geeft een mooie pass op Tiemo en hij gaat op de keeper af en wordt neergehaald. Noah is gelukkig meegelopen en scoort beheerst de 4-1. Een compliment voor de scheidsrechter Hjalmar die voordeel gaf! 4-1 is ook de eindstand en het is een verdiende overwinning.